Starta företag

 

Det är inte människans drömmar som sviker henne. Det är bristen på den know-how som krävs för att få dessa drömmar att bli verklighet.

 

Legendary Consulting ger dig kunskapen för att uppnå dina drömmar.

Våra tjänster

STARTA företag

De administrativa stegen att öppna ett nytt företag kan vara tröttande  och utmattande för nya entreprenörer som hellre skulle vilja lägga sin energi på nya projekt och expansion. Vi kan ta hand om detta för er och starta ert företag, vilket inkluderar formulär, bankkonto och alltt som behövs för att företaget skall vara helt registerat och klart. 

Admin-skalaN

Det vi kallar admin-skalan följer en exakt modell som inkluderar alla komponenter, deras följd och relativ senioritet för ämnen relaterade till effektivisering av ditt företags organisation. Att utarbeta din affärsplan och steg för att uppnå det du vill uppnå är en del av denna tjänst. Skalan med alla dess komponenter är en av organisationens mest värdefulla verktyg.

Finansiell Planering

Vi erbjuder ett enkelt och stabilt system att ha koll på ekonomin. System handhar era dagliga kostnader som samtidigt tillåter expansion och lägger grunden till ekonomisk säkerhet. Finansiell Planering är i grunden den förnuftiga fördelningen av pengar och hantering av företagets ekonomi för att säkerställa utgifter inte överstiger intänkter. Vi kommer att hjälpa dig att nå solvens och finansiell livskraft av att fördela era intänkter på det mest lönsamma sättet.

Grundläggande organisation & funktioner

En stark organisatorisk grund ger ditt företag den stabilitet som leder till tillväxt. För att bli framgångsrik måste man kunna visualisera handlingssekvensen och hur man implementerar dessa. Med den här tjänsten erbjuder vi en detaljerad och smart organisationsram som leder dig fram mot dina mål, oavsett företagets storlek.

marknadsföring & PR

Att utforma din public image, presentera dina tjänster och anskaffa nya kunder genom effektiv och skräffarsydd marknadsföring är de tjänster som faller under denna kategori. Det inkluderar skräddarsydd marknadsundersökning, fastställande av de mest effektiva marknadsföringsåtgärderna för ditt företag och sedan implementera dem för maximalt resultat.

Personal & HR

När det gäller rekrytering hur hittar du rätt personer för jobbet? Hur vet du vem du kan lita på? Och hur skapar du ett framgångsrikt team? Personal utgör en oändlig mängd gåtor och med fel person i teamet kanske du är överarbetad och utmattad. Vi erbjuder en metod för att hjälpa dig med dessa frågor, med steg för att implementera metod i ditt företag.

Referenser

“Det var en ‘allt-i-ett’ tjänst. Jag skulle starta företag och plötsligt hade jag många ekonomi- och strukturfrågor. Jag fick sedan hjälp med alla frågor och kan nu starta mitt företag. Jag är mycket tacksam och kommer definitivt använda mer av era tjänster.”

A.V., Företagsägare

kontakta oss

legendary consulting Sverige ab

559208-0211

Flygplansgatan 1
212 39 Malmö

0709-838384

contact@legendary-consulting.se