Om oss

 

 Med mer än 60 års kombinerad erfarenhet av praktisk konsultering, har vi gjort det till vårt mål att kombinera vår kompetens till att hjälpa er att nå ert företagsmål. Legendary Consulting levererar skräddarsydda tjänster baserade på exakta procedurer som resulterar i tillväxt och expansion för dig.

Laura Dysholm, Chief Executive Officer

Laura har konsulterat företag i över 17 år. Hon brinner för att bygga team, ledarskapshjälp och effektivitets träning.

Hon har studerat i Tyskland, Danmark och i USA och har konsulterat i mer än 13 länder, bl.a. i Schwiez, USA, Israel, Belgien, Nederländerna och Ryssland. 

År 2002 blev Laura chef över ett internationellt nätverk av självförbättringscenter och kort därefter blev hon utnämnd till en överordnad verkställande position där hon specialiserade sig på teamuppbyggnad, HR, PR och marknadsföring. Samtidigt började hon hålla i seminarier och studiegrupper. 2015, blev Laura utnämnd till CEO för ett internationellt nätverk med över 5000 medarbetare. 

2018, flyttade hon till Sverige med sin familj och startade Legendary Consulting, Hon älskar att jobba med människor och att se dem uppnå sina drömmar.

Mia Andersson, President

Under Mia’s karriär har hon stått fast vid sitt syfte att hjälpa andra hitta sina fullständiga potentialer och hon har använt sin organiseringskompetens i många områden i livet. Mia är utbildad i Sverige, Danmark och USA och är specialiserad på PR, HR och även ekonomi. 

Det började med att hon på 90-talet var VD och certificerad hölsorådgivare för ett hälsokost och vitamin företag.

Mellan 1983 – 2007 som VD för en Svensk och Europeisk ideell organisation hjälpte hon tusentals personer att leva ett bättre liv genom konsultation, översyn, utbildning och föreläsningar.

Nu, som Vice VD på Legendary Accounting är hon glad att ta sin erfarenhet till nästa nivå som delägare till Legendary Consulting.

Christian Dysholm, Chief Operating Officer

Christian har studerat i Sverige, Danmark och USA, och han har mer än 10 års erfarenhet som konsult – specifikt inom HR, effektivitets utbildning och ledarskapscoaching. 

År 2009 började han jobba med HR och därefter åkte han för att jobba för internationella organisationer i USA och Sydafrika. Han fortsatte studera och arbeta som konsult och lärde sig hur man får andra att hitta och använda sin fullständiga potential. Han blev också expert på att strömlinjeforma företagslinjer.

2014 kom han tillbaka till Sverige och startade ett framgångsrikt företag inom fastighetstjänster. Han expanderade sedan sitt jobb till Danmark och gick tillbaka till sin passion att strömlinjeforma företagslinjer – denna gången inom hotell och restaurang branchen.

År 2018 bestämde han sig för att bosätta sig i Sverige tillsammans med sin familj och är nu delägare till Legendary Consulting.

Simon Persson, VP for HR & Sales

Simon har 13 års erfarenhet inom ekonomi, ekonomikonsultation och som en framgångsrik VD för ett av de snabbaste växande redovisningsbyråerna i Skåne. 

Efter att framgångsrikt bidragit till expansion av företag i Danmark och Nederländerna, kom han tillbaka till Sverige där han utbildade sig på IHM Business School och fick sitt diplom som Redovisningsekonom. Simon har byggt upp en växande redovisningsbyrå, Legendary Accounting, där han har personligen konsulterat mer än 300 kunder.  

Detta är hur han hittade sin passion att hjälpa kunder med att lägga upp och nå sina företagsplaner och han använder nu sin erfarenhet till att starta Legendary Consulting och tar sina konsulttjänster till nästa nivå. Han har blivit en expert inom företagsrådgivning och använder sin kunskap på en väldigt personlig och skräddarsydd nivå.

kontakta oss

legendary consulting Sverige ab

559208-0211

Flygplansgatan 1
212 39 Malmö

0709-838384

contact@legendary-consulting.se