Driva företag

 

Att driva företag beror helt på skicklighet, utbildning och integritet hos den som hanterar sina administrativa uppgifter. En god företagsledare bryr sig om vad som händer, vad spenderas, vilken likviditet företaget har, hur arbetet utförs, hur lokalerna ser ut, hur personalen mår. 

Våra Tjänster

 

ledarskap

Måste du konstant fatta beslut i rutinmässiga frågor? Använder du tid att förklara enkla saker? Ledarskaputbildningen är till för dem som har arbetat hårt med att bygga sitt företag och nu behöver delegera ansvar till andra, som kanske inte har samma vision och erfarenhet. Vi ger dig ledarskapcoaching så att personalen utför sina egna uppgifter och du kan fokusera på framtiden. 

Företagsstruktur

Det finns inget sådant som “överexpansion”. Det finns bara brist på organisering. En upptagen chef har ofta inte tid att spendera på nödvändiga administrativa uppgifter, även om detta är exakt vad som gör att kugghjulen i företaget går runt. Vi erbjuder ett fungerande system som resulterar i tillväxt. Under tiden får chefen nya verktyg att leda sitt företag och fortsätta ha full kontroll. 

Statistiker & Formler för tillväxt

Statistiker är viktiga verktyg för att mäta framsteg eller för att kontrollera och styra åtgärder i ditt företag. Men vilka statistiker är viktiga och hur agerar man efter man sett statistikerna? Vilka steg ska man ta för att öka tillväxten eller hantera nedåtgången? Tjänsten statistiker och formler för tillväxt innefattar att skapa skräddarsydda statstiker och coaching hur du använder dem för att kontrollera och styra din framtid mot ökad tillväxt. 

Personalkompetens

Om du som entreprenör vet att du kan få mer utfört med din nuvarande personal, så är tjänsten för att öka personalenskompetens något för dig. Den viktiga frågan är; Hur och var startar man? Tjänsten ökar kompetensen och effektiviteten i ditt team – individuellt och/eller som grupp.

Referenser

“Det var en ‘allt-i-ett’ tjänst. Jag skulle starta företag och plötsligt hade jag många ekonomi- och strukturfrågor. Jag fick sedan hjälp med alla frågor och kan nu starta mitt företag. Jag är mycket tacksam och kommer definitivt använda mer av era tjänster.”

A.V., Företagsägare

kontakta oss

legendary consulting Sverige ab

559208-0211

Flygplansgatan 1
212 39 Malmö

0709-838384

contact@legendary-consulting.se